Олександр Рєпкін взяв участь у третьому Американському Водневому Форумі

Вчора, 15 березня, Президент Енергетичної асоціації «Українська воднева рада» Олександр Рєпкін виступив на "3rd AMERICAN HYDROGEN FORUM".


Олександр Рєпкін взяв участь у третьому Американському Водневому Форумі

Олександр Рєпкін підкреслив, що Україна включена до переліку країн, які активно розвивають водневу енергетику та планують створення Водневих долин. Водневі долини передбачають залучення урядів, бізнесу, наукових установ та інших зацікавлених сторін для створення взаємозалежних ланок водневого ланцюга - від виробництва водню до його використання в різних галузях економіки. 

Президент Енергетичної асоціації зазначив, що створення Водневих долин передбачає не лише створення екосистеми виробництва та використання водню, але й сприяння економічному розвитку регіонів та головне швидкому відновленню України після перемоги. 

Такі екосистеми можуть включати в себе виробництво водню з використанням відновлювальних джерел енергії, його транспортування, зберігання, дистрибуцію та використання в якості палива для автомобілів, залізниць, суден та інших транспортних засобів, а також використання водню в енергетиці, хімічній промисловості та інших галузях.

Українська воднева рада висловлює щиру вдячність організаторам форуму.