Сьомий Український Газовий Форум. Східно-Європейський Газовий Хаб. Green Deal. Українська Ініціатива

Український газовий форум вперше відбувся у 2015 році  і відтоді став платформою для обговорення шляхів розвитку газового сектору України та Східної Європи.



Чому варто відвідати?

  • через кількість експертів галузі, які стануть учасниками заходу. Так, у 2020, складному році для всіх людей по всьому світі, у нас було понад 300 онлайн учасників та 65 спікерів. Цього року ми очікуємо ще більше, оскільки високі ціни на природний газ та розвиток європейської трубопровідної інфраструктури знову стають темою № 1.
  • ми гнучкі: ми адаптувалися до нового, впровадивши гібридний формат проведення Форуму, коли слухачі та спікери мають можливість відвідати івент дистанційно або особисто. Ви матимете змогу не тільки прослухати, але й поставити запитання всім  спікерам, ставши безпосереднім учасником дискусії.
  • ми демократичні: рівень наших спікерів, а це топ-менеджери та вищі посадові особи, говорить сам за себе, проте для нас пріоритетом є не отримання прибутку, а обмін думками та вироблення реальних рекомендацій  для розвитку газового ринку.
  • наші цінності: досвід та незалежність. Наша основна віра в кваліфіковану експертну оцінку означає, що наші доповідачі перевірені їхньою кваліфікацією, а не лише посадою, яку вони обіймають. Що стосується незалежності, ми завжди вітаємо жваву дискусію та різні погляди учасників дискусії.

Для того, щоб зареєструватися, будь-ласка, перейдіть за посиланням https://ukrgasforum.org/reiestratsiia-forum/

З будь-яких питань звертайтеся за телефоном +380503292606 або надсилайте листи на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ОСТАННІ НОВИНИ

22 Березня 2024

Українська воднева рада представила перспективи водневої економіки членам «Клубу Мерів»

21 березня відбулася експерт-сесія «Клубу Мерів», де Українська воднева рада представила ...

Детальніше

15 Березня 2024

Результати діяльності Української Водневої Ради у 2023 році

Ми раді представити звіт, який описує нашу діяльність у 2023 році. Дізнайтеся більше про ...

Детальніше

13 Березня 2024

Стратегія розвитку та впровадження відновлюваної енергетики в Україні

Запропонована стратегія ґрунтується на наукових дослідженнях та інноваційних технологіях, ...

Детальніше